Vores kompetencer

Mange års erfaring og stolthed for faget

Hos Ernstved & Wøhlk udfører vi tømrer-, håndværks- og snedkeropgaver fra de små enkle opgaver til de store komplicerede projekter. Med en sammenlagt erfaring på over 25 år kan vi håndtere en bred vifte af udfordringer med ro og respekt for processen. Vi hjælper og faciliterer alt fra til- og ombygning, nybyggeri og renoveringsopgaver, forsikringsskader og reparationer.

Vi ordner taget og sørger for nye døre og vinduer. Det giver ekstra  energi med nye flotte rammer. En carport sikrer jer plads til mere og drømmen om et nyt sommerhus eller en tilbygning kan udføres efter dine ønsker og ideer.

Vi er først færdige, når opgaven er udført til alles tilfredshed og hvis de ønsker det, så sørger vi også for kommunikation og koordinering med andre håndværkere om det færdige projekt.

Det hele starter med en gratis og uforpligtende samtale, hvor du fortæller om dine ønsker. Vi byder ind med sparring, ideer, inspiration og fortæller om alt det praktiske. Plan og proces taler vi igennem. Ønsker du at gå videre, kommer vi med et færdigt forslag – og en oversigt over hvad det vil koste.

Hele processen skal være tryg og gennemskuelig. Du har bolden til det næste skridt.

Vælger du Ernstved & Wøhlk er vi dedikeret dit projekt fra det første søm til den sidste skrue er samlet op og kørt væk. Vi er sammen hele vejen – for der skal være plads til dialog, forventningsafstemning og finjustering undervejs. Der er tit små og store bump undervejs. Det er bedst at vi informerer om de udfordringer der er – og de løsninger der er tænkt.

Det er vigtigt at tingene er skruet rigtigt sammen og det tager vi hånd om. Vi ved at djævlen er i detaljen og skærer til og i vinkel, så det hele står i vater. Det er det, der gør en harmonisk helhed. En løsning der virker og er flot at se på.

Når det hele står til alles tilfredshed, så rydder vi op efter os. Så I kan komme i gang med at nyde jeres nye omgivelser.

Skal du have lavet et ordentligt stykke håndværk – så kontakt os og book en aftale.