Altan og terrasse

​Når der er forår i luften og træer og blomster springer ud. Så skal det nydes på alle måder. Med en altan eller terrasse kan du nyde det gode vejr fra tidlig morgen med en god kop kaffe og til sen aften i selskab med familie og venner. En nybygget træterrasse giver en varme og glød til resten af huset. Den er dejlig at gå på og kræver ikke meget vedligehold, de første mange år. Hvis du bor i lejlighed, så er alternativet til terrasse en altan. Her kan du både få lys, frisk luft og din egen lille grønne oase – midt i byen.

Skal du have en ny altan?

Hvis du vælger Ernstved & Wøhlk får du en bred vifte af muligheder præsenteret. Måske vil du have en balkon. Det kan også være at der kun er plads til en mindre fransk altan. Hvis det er en ejerforening kan muligheden for en svalegang være et godt valg. De fleste vælger dog en helt almindelig altan, som kan udsmykkes med planter og blomster. Vi har stor viden om de forskellige muligheder. Så fortæl os om dine ønsker og tanker.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Terrasse eller veranda

Der er lidt forskel på en terrasse og en veranda. Hvor terrassen er åben og nem at tilgå, så er verandaen delvist tillukket. Det betyder at der er rækværk, mere læ og sikkerhed med mindre børn. Det er nærmest en mellemting mellem en terrasse og altan. De kan bygges op i forskellige materialer i alt fra komposit til træværk.

Ud over mange års erfaring med opførelse af verandaer og terrasser, så arbejder og koordinerer vi med andre håndværkere. Gennem vores tidligere projekter og samarbejde med leverandører har vi et kæmpe inspirationsmateriale. Det vil være med til at give dig et fint overblik over de mange muligheder.

Så vi kan med andre ord styre hele processen fra start til slut.

Kontakt os for afklaring og en færdig løsning

Hvis du er blevet nysgerrig på en ny altan eller terrasse eller har en drøm der skal have form og bygges. Når vi i fællesskab har afklaret, hvilken løsning, der passer dig. Så kommer vi med en pris.

Så start med at kontakte os. Det er naturligvis gratis, hurtigt og uforpligtende.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt