Badeværelser

Renovering eller helt nyt badeværelse

Vi tager hul på en helt ny dag her. Det er der vi rigtigt vågner og frisker op. Foran spejlet på badeværelset starter og slutter vores dag. Vi bruger meget tid her på at gøre os klar til både dag og nat. Lige fra at lægge make up, ordne hår og hud, toiletbesøg og et – langt – varmt bad. Badeværelset skal være praktisk at besøge OG at rengøre. Det er nok derfor vi oplever, at det er et af de rum vores kunder går mest op i at indrette og efterfølgende dekorere.

Et hav af muligheder for renovering af badeværelse

Hos Ernstved & Wøhlk ved vi at der er meget få grænser for, hvordan man kan indrette og udnytte de mange ting, der skal ordnes på et badeværelse. Så når I skal istandsætte kan I lade fantasien flyde frit – både når det gælder en renovation af et eksisterende badeværelse eller et helt nyt.

Så det I skal gøre, er at kontakte os med jeres tanker og ideer – så byder vi ind med de muligheder og løsninger til både hvordan det kan gøres, hvor lang tid det vil tage – og hvordan badeværelset vil se ud til slut.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Din drøm – vores projekt

Så drømmer I om en ny brusekabine, plads til et flot toiletbord med håndvask eller et helt nyt badeværelse? Så kontakt os og fortæl om jeres tanker – fra stort til småt. Vi lytter og byder ind med vores tanker, ideer og ikke mindst erfaring. Det er mere end 25 års samlet erfaring med at bygge og indrette badeværelser og langt mere i brugen af dem. Vi er interesseret i de små og vigtige detaljer, så det er badeværelset er indrettet praktisk og samtidig har et flot udtryk

Vi koordinerer – fra start til slut

Et lækkert badeværelse er det de fleste prioriterer og vi tilbyder den løsning, der gør jeres badeværelse til en særlig oplevelse. Vi renoverer og reparerer, installerer og moderniserer så alt står som det skal. Det behøver ikke at være specielt svært eller tidskrævende. Vi tilbyder at stå for koordination med de håndværkere der ellers skal indover. Det er både murere og VVS´ere, så kan du nemlig slippe bekymringerne og trække vejret. Så skal du have klargjort dit badeværelse. Så læg dine drømme i hænderne på Ernstved & Wøhlk.

Vi tager hånd om det hele og vi rydder op efter os. Det første skridt er at kontakte os for en helt gratis og uforpligtende samtale, hvor dine og jeres drømme møder vores ekspertise, gode råd og rådgivning.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt