Få bygget eller renoveret en carport

Skal din bil stå sikkert i læ for det danske vejr og vind, så er en carport et oplagt – og nemmere – valg end en mere pladskrævende og dyrere garage . En carport kan være fritstående eller bygget sammen med dit hus. Du kan kombinere det med skur til cykler, haveredskaber, værktøj og brænde.

Du kan både få en carport med bræddebeklædning eller en mere åben konstruktion, hvor taget hviler på fire stolper. Husk at se på husets konstruktion, så det bliver et samlet harmonisk look eller spørg os om vejledning og gode råd.

Kontakt os for et godt tilbud på carport

Frost, hagl, sne og slud slider meget på bil og cykler. Med carport får dine yndlings transportmidler beskyttelse og holder markant længere. Så det er hurtigt en god investering. Du får også meget mere plads – og den kan man ikke få nok af.

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale om dine muligheder. Ring eller skriv til os.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

En god løsning

​Ernstved & Wøhlk får du en god løsning der overholder alle carport regler. For selvom det kun er en carport på fire stolper, er der ofte en hel del regler, som skal overholdes.

Hvis det er første gang du skal have lavet en carport, kan det være svært at forestille sig hvordan det præcist ser ud. Det gælder både i farve, form og i dimensioner. Vi ser på det æstetiske.  Det er vigtigt at tænke carport og hus som en helhed. Carporten skal hverken være for stor – eller for lille.

Bløde former som et afrundet tag passer godt ind nogle steder, mens et fladt tag, i andre situationer, kan være at foretrække. Du skal have en løsning, hvor en carport – eller en garage – bliver indtænkt i helhed med have som hus. Det er essentielt for dig og for os at det arkitektonisk har et helstøbt og smukt udtryk.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt