Døre og vinduer

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

Der er mange grunde til, at tiden er inde til at skifte døre og vinduer. Det kan både være slid eller skader, en besparelse på varmeregningen eller i forbindelse med en større ombygning, hvor døre og vinduer er en del af helheden. Uanset hvad vil en udskiftning være til gavn for miljøet – og ikke mindst en væsentlig besparelse på den lange bane.

Hos Ernstved & Wøhlk tilbyder vi en professionel og hurtig udskiftning af dine vinduer og/eller døre. Med over 25 års samlet erfaring, så kan vi tilbyde særdeles kompetent vejledning, gode råd, hjælp til ansøgning om støtte og i fællesskab finde de bedste – og flotteste løsninger.

Vi står klar til at hjælpe jer

Vi tilbyder hurtig og professionel udskiftning af dine døre og/eller vinduer. Der kan være mange forskellige årsager til at få udskiftet sine døre og vinduer, ligesom der er mange overvejelser at gøre sig. Med mere end 20 års erfaring i branchen kan vi tilbyde kompetent rådgivning og vejledning om optimale løsninger og materialevalg.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Det gode materialevalg

Hvis du vælger at få skiftet døre eller vinduer er der to muligheder. Vi kan stå for bestilling og levering eller du kan selv bestille dem.

Hos Ernstved & Wøhlk kan du vælge mellem træ og aluminium. Hvis det er os der sørger for det kan du være sikker på, at al det træ vi benytter os af, kommer fra et bæredygtigt skovbrug. Det betyder, at der er taget et valg om en respekt for naturen. Det er vigtigt for os som tømrere, at både kvalitet og etik er i orden.

Inden du vælger

Når du har bestemt dig for at gå i gang, vil det typisk foregå sådan her. Vi måler op og finder ud hvilke døre og/eller vinduer du vil have. Vi sender et uforpligtende tilbud. Der bestilles døre og vinduer og vi kommer og monterer det. Så enkelt kan det være og du kan være sikker på at vi overholder alle lovkrav og sikkerhedsregler. Så har du en løsning, som du vil nyde de næste mange år.

Hvis du vil vide mere, så kontakt os for en uforpligtende – og helt gratis – samtale om dit projekt.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt