Gulv, vægge og lofter

Få lagt helt nye gulve

Ønsker du at få lagt nye gulve, har du en drøm om nye lofter eller har du planer om at sætte nye vægge op? Så skal du allerførst overveje, hvad det er for en type af gulv, loft og/eller væg du skal have. Når du alligevel tænker på at renovere og optimere, så kan du lige så godt overveje en ekstra isolation. Dermed for du en mere energivenlig løsning, hvor du sparer penge lige fra den dag det hele står klar. En god energirigtig løsning kan også give et tilskud fra staten. Det er en ekstra bonus. Men det skal gøres ordentligt.

Vi hjælper med alverdens typer gulve

  • Parketgulv
  • Laminatgulv
  • Støbte gulv
  • Lamelgulv
  • Et plankegulv på strøer
  • Renovering af eksisterende gulv

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Et gulv i god kvalitet

Ernstved & Wøhlk tilbyder tømrerarbejde med vægt på kvalitet og flot finish. Det skal stå flot hver gang og vi sætter en ære i arbejdet. Vi har mere end 25 års sammenlagt tømrer- og snedkererfaring og vi tilbyder en række løsninger til jeres nye stue eller soveværelse. Gulvet er tit det der giver glød og varme til huset. Her er der mange muligheder.

Inden du bestemmer dig, skal du overveje udseende og hvilken overfladebehandling det skal have. Du kan gøre det nemt og praktisk at rengøre eller tænke i et flot look, der måske kræver lidt mere pleje.

Du kan medtænke gulvvarme, som virkelig vil give glæde på en kold vinteraften. Tal med os om dine ønsker og få gode råd og vejledning.

Et godt tilbud på loft og vægge

Når det kommer til lofter kan du for eksempel tænke i at bygge i gips. Et gipsloft giver et ensartet look og har den klare fordel at det er brandsikkert. Det er utroligt nemt at montere og efterfølgende spartle og male. Når du er i gang med lofter, så er det tit en oplagt mulighed at tage væggene med.

Nu kan du tænke i, om du vil have en mindre ombygning, et ekstra rum eller nedlægge en væg og skabe sammenhæng mellem et køkken og stue. Hvis du vil sætte en ekstra væg op til et nyt børneværelse, så er gips virkelig at foretrække. De kan nemt lydisoleres og de fungere særdeles godt som brandhæmmende vægge.

Hos Ernstved & Wøhlk har vi god erfaring med at sætte lofter og vægge til netop at skabe nye rum.

Så kontakt os for en helt gratis samtale og få et uforpligtende tilbud på det samlede arbejde.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt