Renovering eller nyt køkken

Et helt nyt køkken

Står du og savner et friskt pust til dit hjem. Vil du gerne have ny energi og glæde. Så er et nyt køkken virkelig noget der vil gøre en forskel. For køkkenet er for de fleste et omdrejningspunkt. Det er centrum for familien fra morgen til aften. Der er her morgenkaffen brygges inden huset vågner og slutter med aftensmad og opsamling på dagen.

Vi har mange års erfaring med køkkener

Hos Ernstved & Wøhlk kender vi alle de bedste sider af et nyt køkken. Vi har nemlig lavet en del gennem tiderne. Med hele 25 års samlet erfaring i at bygge et køkken op fra grunden med plads til det praktiske og det hyggelige. Det er nemlig vigtigt at dit køkken både er elegant og funktionelt. Det skal være nemt at lave mad, så fokus er på maden og samværet – og ikke hvorfor der nu mangler plads til gryderne.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Jeres valg af køkken

Det er jer der ved hvad I vil. Det er jeres behov for indretning og vi kan give gode råd eller komme med de gode spørgsmål. Vi har jo prøvet at indrette et køkken før og har øje for detaljen. På den måde kan du også få inspiration.

Er det et lille funktionelt køkken du skal have eller ønsker du det store køkken med plads til både at kunne samles hele familien om mad og hyggelige stunder. Vil du have et moderne køkken med de rene regelrette linjer eller et lidt mere gammeldags og landligt køkken med plads til små finurligheder og personlighed.

Vil du gerne have et intelligent miljøvenlig armatur, som sparer på vandet, en bordplade, der er nemt at rengøre eller vil du have en bordplade, der skal have en kærlig hånd, og som til gengæld har varme og glød.

Plads til det hele

De fleste foretrækker en masse skabsplads og en indretning, der gør det nemt at stå for det praktiske. En opvaskemaskine der lige til højre for vasken så det er nemt at skylle af og sætte ned.  Et stort køleskab, hvor du ikke skal flytte rundt på tingene hele tiden for at få plads til mælken.

Vores erfaring kombineret med dine ønsker er fundamentet for dit nye køkken. Vi vil først præsentere den færdige plan og så være i løbende dialog om det endelige resultat. Vi vil gerne koordinere samarbejdet med de forskellige faggrupper.

For et nyt køkken skal have EL og VVS. Det bliver altid bedst, når vi taler sammen, koordinerer og aftaler. Det er også vigtigt med god styring – fra start til slut.

Et professionelt samarbejde

Med Ernstved & Wøhlk leverer vi et professionelt arbejde fra den indledende samtale til det færdige køkken står klar til morgenkaffe, frokosthygge med familien, madlavning og opvask. Det er her de store nyheder og små snakke udveksles.

Det hele starter med en gratis uforpligtende samtale med os. Vi står klar til at høre om dine planer, ideer og ønsker til et nyt køkken.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt