Drømmer I om jeres helt eget og unikke hus?

Har I været rundt og lede – uden at finde drømmehuset? Så er I ikke de eneste. Det kan også være, at I har dannet jer et helt klart billede af hvordan det skal være og nu har fundet en god beliggenhed. Så er det værd at overveje, den mest oplagte løsning – At få drømmehuset bygget præcis som I vil have det.

Få det præcist som du ønsker det

Nybyggeri kan både have et moderne eller et helt traditionelt udtryk. Det kan få den form – og præcis det udtryk man ønsker og det er helt klart en løsning for dem som de første og rigtigt mange år frem ikke gider vedligehold. Det er samtidig en rigtig klimavenlig løsning, da det er helt igennem isoleret og alle de gode energivenlige løsninger kan komme i spil.

Det er en oplagt mulighed for at kombinere det æstetiske med det praktiske. For et praktisk indrettet hus sparer meget tid og kræfter. Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvem der står for byggeriet.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

En fin nybyggeri pris

Med Ernstved & Wøhlk ved roret får I en sikker hånd, der vægter kvalitet, sikkerhed og løbende dialog. Vi har stor erfaring med alle former for tømrer- og snedkeropgaver, hvor vi hver eneste gang går efter den højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis.

Derudover vil vi gerne tilbyde at tage os af hovedentreprisen og stå for koordination med mureren, elektrikeren og maleren. På den måde løber dialogen kun med os, og så står vi for den indbyrdes planlægning og koordination med de øvrige faggrupper. . Vi melder løbende tilbage og kan tage os af jeres spørgsmål så der ikke sker forvirring.

På den måde sparer I en masse tid og ikke mindst bekymringer og kan læne jer tilbage og se på hvordan arbejdet med drømmehjemmet skrider frem. Vi som kontaktperson og projektstyrer, står på mål for det samlede resultat, og på den måde sikrer vi at jeres nybyggeri er i topkvalitet fra kælder til tagryg.

Få et godt tilbud på nybyggeri med Ernstved & Wøhlk

Hvis I vælger os til at stå for et nyt byggeri, så er det jeres ønsker der er vores fokus. Vi lytter og tilrettelægger vores arbejde efter de ønsker og behov I har. Vi kommer med gode råd baseret på årelang erfaring og vi kommer med forslag, som I kan overveje.

Inden vi når dertil, kan I altid kontakte os for en gratis, inspirerende og uforpligtende samtale. Så kommer vi med et tilbud på jeres helt eget drømmehus. Vi kan kontaktes på telefonen eller e-mail.

Så tag fat i os,  og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt