Sommerhus og kolonihave

Byg eller renovering af sommer- og kolonihavehuse

Har I også en drøm om et nøglefærdigt sommerhus, der er bygget på jeres drømme – og helt unikt – til rolige stunder sammen som familie. Trænger I til et pusterum fra hverdagen – bare at komme væk og nyde naturen og være sammen. Være tæt på land og vand, strand og sø. Så kan du tænke over om du vil have et nyt sommerhus eller måske en lille kolonihave. Der er mange muligheder, der alle starter med en drøm og slutter med et frirum på et solidt fundament. Vi startede også vores firma med en drøm om at bygge og komme tættere på kundernes ønsker og ideer.

Byg dit eget sommerhus

Med Ernstved & Wøhlk bygger vi sommerhuse fra grunden. I kan tage udgangspunkt i en eksisterende planløsning eller selv tegne og fortælle. Vi kan så tilknytte en arkitekt og sammen lave en plan, så der er styr på processen fra start til slut. For uanset hvordan din grund ser ud, skal vi altid tage højde for udsigt, størrelse, omgivelserne og eventuelle højdeforskelle. Det er også vigtigt at tage højde for hvordan huset skal vende i forhold til morgen- og aften sol. Her ved I bedst hvordan I vil have det.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Renover eller udbyg jeres sommerhus

I kan også vælge, at der skal være en tilbygning til jeres sommerhus. Det er ofte det bedste valg, hvis I føler I mangler plads. Her skal I overveje hvilken funktion tilbygningen skal have. Er det nyt køkken og bad eller et par ekstra værelser? Det er nemlig af afgørende betydning for placeringen – både når det gælder dagslys, udsigt, ganglys og i nogle tilfælde udluftning og ventilation.

Vi kan også renovere sommerhuset. Så for det et friskt pust og beholder samtidig alt det gamle og velkendte. Det er ofte en mere fordelagtig økonomisk løsning.

Vi er et lille team med et stærkt sammenhold. Det giver en nemmere og hurtigere kommunikation, så fokus kan være på de små detaljer.

Har du kig op en grund så kontakt os

Har I allerede kig på en grund med lige den beliggenhed, som I ønsker. Vil I have en til- eller ombygning, der giver mere luft og plads?

Så kan I allerede nu i processen kontakte os for en helt gratis og uforpligtende samtale. Vi kan allerede inden i kommer i gang komme med gode råd, I kan bruge alle vores erfaringer og måske få ekstra inspiration. Skriv eller ring til os og aftal tid.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt