Konstruktion og renovering af tage

eller ring +45 40 92 74 35

Mange års erfaring med tagkonstruktion

Går du med drømme om et nyt tag over hovedet. Med Ernstved & Wøhlk får du en god kombination af erfaring og en sikker hånd. Vi er specialister i tagkonstruktioner. Lige fra en reparation af en tagskade til en ny tagkonstruktion. Det vil sige alt om tagrenovering fra tagpap til eternit- og ståltag.

Vi er et lille og erfarent team, der sætter ære i kvalitet og ved at sans for detaljen udgør en smuk helhed. Vi går efter det perfekte resultat – hver gang! For et tag skal ikke bare se pænt ud. Det skal bære i med- og modvind og holde til lidt af hvert. Ernstved & Wøhlk er klar fra den indledende samtale til tagdækningen står flot og færdig. Det skal være en tagløsning hvor der både inde og ude er en flot finish.

Mange muligheder for udseende af tag

Der er mange typer tag. Der er til enhver pris og look. Du skal huske at regne tagets levetid med i prisen.  Med et decratag får du et meget stilet og enkelt udtryk. Det er et glat materiale, som er særligt stærkt og dermed holdbart. Det er ikke så dyrt et materiale – og det er en god økonomisk løsning. Det kan nemlig lægges ovenpå et eksisterende tag, som for eksempel eternit eller skifer.

Få et tilbud, vi ringer inden for 24 timer

Skriv dit telefonnummer, så ringer vi til dig!

Tagkonstruktion og udseende

Der er et hav af tagbelægninger. Derfor kan det være en svær beslutning, som du skal træffe. Du skal tage stilling til husets look – Vil du beholde eller forny?

Et nyt tag kan gøre meget ved husets udseende.

Så er der samspillet mellem farve og materiale. Hvordan skal det spille sammen med formen? Farve og form er de helt store beslutninger, du grundigt skal overveje inden vi går i gang.

Slutteligt skal du overveje materialet taget skal laves af. Spørg endelig om gode råd og giv dig god tid.

Vi står klar til både at komme med løsninger, men også at sikre, at de materialer der bliver brugt, er af den bedste kvalitet. Det skal nemlig holde til regn og slud, sne og frost, blæst og varme. Derfor er det ikke kun et spørgsmål om farvevalg eller tagets form. Vi har et godt samarbejde med leverandører, der er producenter af de bedste tagmaterialer, der modstår det hele.

Et betontag og et klassisk look

Beton minder meget om de mere klassiske teglsten. De er ret populære når det er nybyggeri, hvor vi ofte selv anbefaler sådan en løsning. Det er nemt at lægge og det er et stærkt materiale der kan holde på den lange bane. Der er en bred vifte af farver, som giver dig et alsidig valg. Du kan finde farven, der passer lige til dit hus.

Du kan også vælge et tegltag, eternit eller ståltag. I kan også vælge en meget klimavenlig løsning med tagsten med solceller.

Kontakt os og hør om mulighederne

Når beslutningen er taget om nyt tag er det vigtigt, at du ikke tager den første og bedste løsning. Vi har en klar anbefaling om at overveje alle de muligheder der er – og søge al den råd og vejledning du kan fra os. Der er altid et spørgsmål, der også er vigtigt for dig. Det er prisen på taget. Her afhænger alt om hvilken form, farve og konstruktion du vil have. Vi kan med sikkerhed sige, at med nyt tag kan du spare op til 3000 kroner om året på din varmeregning. Der er også gode muligheder for tilskud fra staten til energibesparende løsninger.

Så kontakt os for en indledende samtale om nyt tag. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt